Ulpu ry

Search
Close this search box.

Ulkoministeriön puolisoyhdistys

ULPU ry

ULPU ry parantaa puolisoiden ja perheiden asemaa tarttumalla epäkohtiin, jotka syntyvät puolison työuralle sekä sosiaali- ja eläketurvalle seuratessa virkamiespuolisoa ulkomaanedustukseen

Helsinki skyline city center and harbor. Travel Finland. Horizontal
3-9ab0b5d2

Ulpu ry

ULPU ry parantaa puolisoiden ja perheiden asemaa tarttumalla epäkohtiin, jotka syntyvät puolison työuralle sekä sosiaali- ja eläketurvalle seuratessa virkamiespuolisoa ulkomaanedustukseen. Tähän

Autamme jäseniämme virkamiehen puolison asemaa ja elämää koskevissa asioissa. Olemme Euroopan unionin puolisoyhdistys EUFASA:n (European Union Foreign Affairs Spouses, Partners and Families Association) jäsen.

jäsenyyden Edut ja Yhteenkuuluvuus

Liity jäseneksi

Jäsenenä pärjäät paremmin maailmalla.

Edunvalvonta

Etuja, yhteisiä asioita ja tapahtumia.

EUFASA

Kollegat maailmalla, IWC ja EUFASA. Helposti ulottuvillasi.

Osallistu

Jäsenenä voit ilmoittautua tapahtumiin.

Kohti Yhteistä Hyvää

Vuodesta 1968 lähtien, ULPU ry on toiminut enemmän kuin tuen ja turvan lähteenä ulkoministeriön perheille. Se on ollut kivijalka, jolle on rakennettu vahva yhteisö, joka ylittää kansalliset rajat ja kulttuuriset erot. Toiminnassaan yhdistys ei ainoastaan tarjoa kriittistä neuvontaa ja tukea jäsenilleen, vaan myös luo merkittäviä verkostoitumismahdollisuuksia ja edistää jäsentensä etuja globaalissa kontekstissa. Tämän yhteisön perustana on yhteinen ymmärrys ja kunnioitus, joka kumpuaa moninaisista kokemuksista ja yhteisistä haasteista.

Perustamisestaan lähtien, ULPU ry on ollut eturintamassa puolustamassa virkamiespuolisoiden ja heidän perheidensä oikeuksia ja hyvinvointia. Yhdistys on toiminut sillanrakentajana, joka yhdistää jäseniään paitsi Suomessa myös kansainvälisillä areenoilla, edustaen heidän etujaan ja tarpeitaan. Tämä työ on mahdollistanut perheiden paremman sopeutumisen ulkomaankomennuksille, varmistaen, että heidän sosiaaliturvansa ja muut oikeutensa ovat turvattu.

Helsinki, Finland. Tram Departs From Stop On Aleksanterinkatu St

ULPU RY

Uusimmat Artikkelit